13 Aralık 2012 Perşembe

webmaster forumu domain hosting ve sunucu tavsiyelerim

webmaster forumu domain hosting ve sunucu tavsiyelerim

Büyükelçisi Susan Rice, dikkate değer olarak ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton başarılı ismi çekilmiş, Beyaz Saray diyor. Bir mektup Cumhurbaşkanı, onu onay süreci, "yıkıcı ve pahalı" olacağını Bayan Rice söyledi nbc News söyledi.

Bayan Rice, ABD Konsolosluğu Libya ölümcül bir saldırı Obama yönetimi yanıt üzerine Cumhuriyet Eleştirisi merkezinde olmuştur. Bayan Clinton, o devlet Bölümü'nde ikinci bir dönem görev yapacak değil söyledi.

Başkan Barack Obama bir mektup, o "son derece için onurlandırıldı ki" Ms Rice dedi Dışişleri Bakanı sonrası için kabul edilebilir ve "tam ben ülkemizde hünerle ve etkili bir şekilde bu rolde hizmet emin". 'Haksız ve yanlış'
Ama Bayan Rice, 48, arkasında dikkate geri çekilmeye karar mümkün onun onay için Kongre muhalefet umudu oldu dedi. Dışişleri Bakanı için herhangi bir aday, Cumhuriyetçiler onun potansiyel randevu engellemek etkinleştirme bir üçte iki oyu ile Senato'da onaylanması gerekir.

"Şimdi onay işlemine, yıkıcı, uzun ve pahalı - olurdu eminim ve en acil ulusal ve uluslararası öncelikleri," Bayan Rice, Başkan için yazdı. "Bu denge sadece buna değer ülkemize değil," o, "Dışişleri Bakanı konumunu hiç politicised." diyerek ekledi

Bay Obama açıklamada şöyle dedi: "Ben derinden Susan Araba Oyunları yanlış ve haksız saldırılar son haftalarda pişman." O dikkate geri çekilmeye karar karakter ve siyaset üzerinde yükselmeye bir yetenek yansıyan sözlerine ekledi.

Güney Carolina senatörü Lindsey Graham, Bayan Rice hakkında sürekli konuştu ' saldırı dedi o onun kararı saygı. "Başkan Obama bizim sonraki Dışişleri Bakanı hizmet seçebileceğiniz birçok yetenekli insanlar var," Bay Graham eklendi. Muhabirler, Massachusetts senatörü John Kerry, Cumhuriyetçi Senatör Chuck Hagel savunma Sekreteri için olası bir aday olduğu bildirilen eski güçlü bir aday şimdi söylüyorlar.

Bayan Rice'nın sorunları gün sonra 11 Eylül ABD Konsolosluğu webmaster forumu domain hosting ve sunucu tavsiyelerim saldırı başladı, Bayan Rice protesto dışında bir anti-Islamic film geliştirdik görünüyordu tv görüşmeler bir dizi söyledi. Ancak El-Kaide bağlı kuruluşları tarafından yapılan saldırı sonrası istihbarat raporları önerdi. Her yorum, ne ve ne zaman biliyordu üzerinde büyük bir siyasi satır tetikledi. Saldırı, dört Amerikalı öldü, Büyükelçisi Christopher Stevens gibi yaptı.


Öldürülen eski Rus casusluk Alexander Litvinenko İngiliz Güvenlik Servisi MI6 için ücretli bir ajan olarak çalıştı, bu sansasyonel bugün iddia.

O da düzenlenen Rusya Kremlin arasındaki bağlantıyı araştıran İspanyol istihbarat tarafından istihdam edildi suç, kaybeden bir işitme olduğunu söyledi.

Soruşturma için bir avukat, Rus Devlet muhalif'ın ölümü üzerine 2006 yılında Londra hastanede cevaplamak için bir olgu olduğunu ilan gibi iddialar yapılmıştır.

Eski kgb ajanı, 43, radyoaktif polonium–210 tarafından Mayfair otelde güvenlik eski arkadaşları ile yaptığı görüşmede, çay yudumlarken zehirli.

Soruşturma ekibi, Scotland Yard ve istihbarat örgütleri tarafından sunulan malzeme dahil, gizli hükümet belgeleri, Rus Devlet Bay Litvinenko'nın ölümü kendi suçluluk cevap bir prima ilk izlenime göre durumda olduğunu gösterdi dedi.

Hugh Davies, avukatı, tahkikat için kanıt ölümünden Çeçenler, mafya İspanyol ve İngiliz Araba Oyunları katılımı dışarı verdi dedi.

Olağanüstü iddiaları, İngiltere ve Rusya arasındaki ilişkilerin yeni düşük Dalma bekleniyor.

Avukatlar hareket Marina Bay Litvinenko'nın dul kocası yaptı onun MI6 işleyicisi, Martin, Londra'nın merkezinde adlı bir adam ile toplantılar dedi.

Ben Emmerson, qc, Bayan Litvinenko, temsil eden kocası MI6 buyruğuyla İspanyol Güvenlik Hizmetleri tarafından istihdam edildi dedi. Eski Rus ajanı, eşi ile tuttuğu ortak bir banka hesabına MI6 hem de İspanyol İstihbarat Servisi ödeme aldı.

İki Rus-Andrei Lugovoi, eski bir kgb koruma ve Dmitri Kovtun, bir eski askeri istihbarat subayı — her ikisi de tespit edilmiştir Scotland Yard tarafından öldürülmesine baş şüpheli olarak.

Rusya, her biri öldürmek katılımı reddeder erkek, iade etmeyi reddetti.

Bugün Sayın Emmerson Litvinenko Bay ve Bay domain birlikte çalışmakta ve İspanya, Rus mafyası, Kremlin ve ülkenin devlet başkanı Vladimir Putin arasındaki bağlantıları hakkında delil vermek için seyahat planladığı iddia etti.

Mr Litvinenko hastalandı ne zaman o yolculuk yapabilirdiniz değil söylemek University College hastanede onun yatağından Bay Lugovoi aradı.

Kaybeden işitme eski ajanı MI6 ve ayrı bir Bay Lugovoi almak için bir cep telefonu olduğunu söylendi.

Bay Emmerson da delil, kanıt, Bay Litvinenko alıntı webmaster bir Wikileaks kablo üzerinden Rus istihbarat gösterdi. ve güvenlik hizmetlerini etkin bir şekilde ülkenin mafya kontrol. Amerika Birleşik Devletleri Araba Oyunları kablonun da Rusya bir mafya devlet olduğunu kanıtlar hakkında konuştuk.

Mr Emmerson Rus Devlet ilgili bir taraf tahkikat yapılması çağrısında bulundu.

Savcının, Sir Robert Owen, soruşturma, "Bay Litvinenko korumak başarısız mümkün suçluluk İngiliz devlet" inceleyin kanıt gösterdi dedi.

Bulgular, Araba Oyunları Belediye kaybeden duruşmada açığa çıkarılmıştır. Sir Robert tam soruşturma 1 Mayıs'ta gelecek yıl gerçekleşeceğini açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder